Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 17.04.2017
 

Undergraduate scholarship program at Minerva

 
програма за стипендии


Get the unique chance to experience San Francisco, Buenos Aires, London, Berlin, Taipei, and Seoul all with one undergraduate program with Minerva Schools at KGI.
 
Win a $10,000 scholarship to a unique Undergraduate experience with Minerva If you’re a prospective Undergraduate student looking to study abroad but not sure where - Minerva schools at KGI have the answer for you.  
 
A scholarship worth $10,000 is up for grabs in an innovative undergraduate program that combines four years of world travel with rigorous, interdisciplinary study. Get the unique chance to experience San Francisco, Buenos Aires, London, Berlin, Taipei, and Seoul all with one undergraduate program.
 
To compete all you need to do is take two multiple choice quizzes and answer a short motivational statement.

Deadline: 17.04.2017

APPLY 
date-icon Активен до: 17.04.2017
 
Објавено на 09.03.2017 во категорија Стипендии
Подготвил: М.Д.
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Стипендии