Слушнете ја песната со која Македонија ќе се претстави на Евровизија

Слушнете ја песната со која Македонија ќе се претстави на Евровизија

Јана Бурческа со песната „Dance Alone“ ќе ја претставува Македонија на овогодинешниот Евросонг. Погледнете го спотот