Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 31.03.2017
 

Се бараат Македонци за работа во земјите од Блискиот Исток... Сите трошоци се покриени!

 
Would you like to make changes in your life?
If the answers is YES, Kouzon have SUPER offer for you.

Other Benefits :
Accommodation provide by the company
Food provide by the company
Visa and ticket provide by the company
Vacation paid

Dont think twice, take this chance!

Start your application now by sending your CV at hr@kouzon.com.mk with subject like house-manager in Abu Dhabi and you will be employed very soon!

date-icon Активен до: 31.03.2017
 
Објавено на 13.03.2017 во категорија Препорачани огласи
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook