Оглас за вработување во Веро...Отворени се повеќе работни позиции!

Оглас за вработување во Веро...Отворени се повеќе работни позиции!

vero
За потребите на Веро супермаркетите во Скопје потребен е:

 

1.Персонал за продажба во Маркет
2.Персонал за работа во Магацин
3.Персонал за Обезбедување (потребна е лиценца за работа) Скопје и Тетово
4.Персонал за работа во Месара (Скопје и Тетово)
5.Персонал за работа во Деликатес
6. Техничар електричар и одржување

 

(потребно работно искуство)

 

- Сите заинтересирани кандидати да достават молба со кратка биографија на адреса Веропулос ДООЕЛ п.фах 384,1000 Скопје, или e-mail: legal@vero.com.mk со назнака за вработување или лично во супермаркетот Веро 9 - Веро Центар

 

- работно време е во две смени 40 часа неделно

 

Потребни квалификации:

 

- Минимум ССП
- Комуникативна, динамична и ведра личност
- Познавање на Англиски јазик (ќе се смета како предност)

 

Платата за аплицираната работна позиција ќе се договори за време на интервјуто

 

Огласот трае до пополнувањето на работните места