Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 21.03.2017
 

Се бараат работници на бензински пумпи

 


МАКОИЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ има потреба од работници на бензински пумпи за работа во Скопје. CV да се достави на e-mail:makoilvrabotuvanje@hotmail.com, само со назнака за Продавач на бензиска пумпа-Скопје
date-icon Активен до: 21.03.2017
 
Објавено на 16.03.2017 во категорија Вработување
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook