Како денес изгледа Бен од „Friends“?

Како денес изгледа Бен од „Friends“?

Подготвил: Тамара Гроздановски

Доколку сте запознаени со серијата „Riverdale“ која се емитува на „Netflix“, тогаш сигурно ликот Џагхед ви е прилично познат...

бен
Фото: Getty Images / Handout

Всушност, Кол Спроус, актерот кој го глуми Џагхед се појави во „Friends“ како синот на Рос во сезоните подоцна, кога тој имал 7 години.

Подоцна, со неговиот брат близнак Дилан во „The Suite Life of Zack and Cody“.

Во неодамнешно интервју, Спроус објаснува дека во минатото луѓето на улица го препознавале како Бен, меѓутоа денес го препознаваат како Џагхед.

Еве како изгледа денес.

бен
Фото: Getty Images / Dave Kotinsky