Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
 

Ова се најдобрите студенти на ФИНКИ од прва, втора и трета година

 
На 30-ти март 2017 година, ФИНКИ ќе одржи свечено доделување на дипломи на сите дипломирани и магистрирани студенти од 2016-та година, како и награди и пофалници за студентите кои во учебната 2015/16 година ја завршиле со успех 9.5 и над 9.5.


 
Објавено на 23.03.2017 во категорија Образование
Тагови:
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Образование