Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
 

Шест години верност!

 


Факултети.мк го прослави шестиот роденден. Со актуелни, навремени, проверени и атрактивни информации сме дел од животот не само на учениците и студентите, туку и на пошироката читателска публика. Ќе направиме се да ја продолжиме нашата пракса да бидеме основно место за информирање во областа на образованието, културата, технологијата, науката, здравјето...

Охрабрени од вашата верност и доверба за во иднина ви ветуваме уште поинтересни содржини.
 
Објавено на 04.04.2017 во категорија Образование
Подготвил: Н.Ф.
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Образование