Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
 

Глобален натпревар за маркетинг

 
маркетинг натпревар
Фото извор: Esic


Join the most important  university business simulation competition in the world.
Global Marketing Competition is the most important global marketing simulation competition at university level organized by ESIC Business & Marketing School.

GMKC is aimed at university students and graduate programs, graduate programs and participants can win this prizes: 1st €6000 + specialised Master Course at ESIC Business & Marketing School for each of the team members; 2nd €4000 ; 3rd €3000; 4th €2000 and 5th: €1500

¡A real life international gaming experience!

Deadline: 10.05.2017
 
Објавено на 05.04.2017 во категорија Конкурси
Подготвил: М.Д.
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Конкурси