Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 10.05.2017
 

Стипендии од италијанската влада за странски студенти

 
италија
Фото извор: Study in Italy


Италијанската влада доделува стипендии за студирање во Италија за странски студенти за академската 2017-2018 година за повеќе курсеви за области кои се нудат на италијанските универзитети.  Крајниот рок за пријавување е до 10 мај.

Сите информации погледнете ги ОВДЕ.
date-icon Активен до: 10.05.2017
 
Објавено на 06.04.2017 во категорија Стипендии
Подготвил: М.Д.
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Стипендии