Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 23.04.2017
 

ACCENT вработува!

 


Junior JAVA програмери – Скопје и Струмица

Потребни квалификации:
• Основни познавања: Java, HTML/CSS, JavaScript, MySQL
• Познавање на: Android SDK, Python, Qt се смета за предност.
• Сериозност, потрага по константно подобрување
• Желба за работа во интер-дисциплинарно окружување

Ве молиме испратете е-маил со Вашето CV на contact@accent.mk со назнака за која позиција аплицирате

Рок за пријавување 23.04.2017.
date-icon Активен до: 23.04.2017
 
Објавено на 12.04.2017 во категорија Препорачани огласи
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook