Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 01.05.2017
 

Амазон вработува 5000 луѓе за работа од дома

 
амазон


Ако сакате да работите од дома Амазон Ви ја нуди таа шанса. Компанијата објавува дека планира да вработи 5000 работници од дома да се придружат на тимот за услуга на клиенти. Многу од новите вработени ќе добијат здравствено осигурување, боледувања и одмор, како и тренинзи.

date-icon Активен до: 01.05.2017
 
Објавено на 14.04.2017 во категорија Интернационални огласи
Подготвил: М.Д.
 
 

Издвојуваме

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Интернационални огласи