Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 31.12.2099
 

Стипендија за меѓународни студенти на Универзитетот Винипег во Канада

 
kanada

The University of Winnipeg President’s Scholarship for international students entering any of the university’s divisions for the first time undergraduate, graduate, collegiate, PACE or ELP.

The University of Winnipeg is a public university in Winnipeg, Manitoba, Canada that offers undergraduate faculties of Art, Business and Economics, Education, Science and Kinesiology and Applied Health as well as graduate programs.

date-icon Активен до: 31.12.2099
 
Објавено на 15.04.2017 во категорија Стипендии
 
 

Издвојуваме

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Стипендии