Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 25.04.2017
 

Оглас за вработување во Едусофт... Се бара .NET Програмер!

 
edusoft
ЕДУСОФТ објавува оглас за пополнување на следните работни позиции:

 

.NET Програмер

 

Вашите работни задачи: Како софтверски инженер за веб апликации ќе имате клучна улога во реализирањето на нашите проекти врзани со развој и одржување на апликации.

 

Во еден мешан тим на инженери и експерти, вие ќе бидте во можност да се вклучите во развојот на повеќеслоен веб информационен систем користејки MS-SQL, MS.NET, JavaScript и C#.

 

Потребни компетенции:

 

- oдлично познавање на ASP.NET (ASP.MVC/Entity Framework)
- одлично познавање на JavaScript, JQuery
- одлично познавање на релациони бази на податоци MSSQL
- одлично познавање на HTML, Javascript,JQuery, CSS и XML
- познавање на софтверски архитектури, шаблони за дизајн и агилни методологии на работа
- пожелно е искуство со AngularJS и Bootstrap
- сопствена иницијатива и високи аналитички способности
- интерес за нови технологии и способност истите да се применат при развојот на проекти

 

Пријавите во кои ќе ја наведете работната позиција за која сте заинтересирани со Ваша кратка биографија (CV), испратете ги на email адреса edusoft@edusoft.com.mk до 25.04.2017.

 

Сите пријави ќе бидат разгледани а оние кои ги исполнуваат условите на огласот ќе бидат поканети на интервју.
date-icon Активен до: 25.04.2017
 
Објавено на 19.04.2017 во категорија Препорачани огласи
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Препорачани огласи