Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 24.04.2017
 

Платени пракси од азискиот форум за човекови права и развој (FORUM-ASIA)

 
азиски форум

The Asian Forum for Human Rights and Development (FORUM-ASIA) works to promote and protect human rights, including the right to development, through collaboration and cooperation among human rights organisations and defenders in Asia and beyond. FORUM-ASIA is a network of 58 members in 19 countries, as of January 2016, across Asia.

date-icon Активен до: 24.04.2017
 
Објавено на 19.04.2017 во категорија Пракса
Тагови:
 
 

Издвојуваме

Препорачани вести од Facebook