Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 16.05.2017
 

Qatar Airways вработува! Отворени се 7 (седум) работни позиции

 


Отворени работни позиции во Qatar Airways:

Senior Sales Support Agent
Commercial Manager
HR and Administration Assistant
Reservations and Ticketing Agent
Senior Reservations & Ticketing
Sales Executive
Marketing & E-Commerce Executive
date-icon Активен до: 16.05.2017
 
Објавено на 20.04.2017 во категорија Вработување
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook