Оглас за вработување на 33(триесет и три) продажни консултанти за директна продажба во Р3 Инфомедиа во партнерство со Македонски Телеком

Оглас за вработување на 33(триесет и три) продажни консултанти за директна продажба во Р3 Инфомедиа во партнерство со Македонски Телеком

r3-infomedia

 

По исклучително успешниот почеток на кампањата за директна продажба на производите и услугите на Македонски Телеком,

 

Р3 Инфомедиа, фирмата креатор на брендовите Златна книга и Маркетконект за проектот кој го реализира во партнерство со Македонски Телеком вработува дололнителни:

 

33 ПРОДАЖНИ КОНСУЛТАНТИ ЗА ДИРЕКТНА ПРОДАЖБА, и тоа за следните градови:

 

• 4 (четири) продажни консултанти за Скопје

 

• 2 (два) продажни консултанти за Битола
• 2 (два) продажни консултанти за Прилеп
• 2 (два) продажни консултанти за Охрид
• 2 (два) продажни консултанти за Струга
• 2 (два) продажни консултанти за Гостивар
• 2 (два) продажни консултанти за Тетово
• 1 (еден) продажен консултант за Кичево

 

• 2 (два) продажни консултанти за Куманово
• 2 (два) продажни консултанти за Струмица
• 2 (два) продажни консултанти за Штип
• 3 (три) продажни консултанти за Кочани
• 3 (три) продажни консултанти за Велес
• 2 (два) продажни консултанти за Кавадарци
• 2 (два) продажни консултант за Гевгелија

 

Опис на работни обврски и одговорности:

 

• Директна продажба на производи и услуги на Македонски Телеком на домаќинства, по принципот D2D - врата до врата;
• Презентација, преговарање и склучување на договори;
• Следење и грижа за клиентите за реализација на договорот;

 

Идеални кандидати се:

 

• Динамични и мотивирани личности со желба за професионален успех;
• Фокусирани кон остварување и надминување на зададените продажни цели на дневно ниво;
• Личности со добри комуникациски и преговарачки способниости;
• Способни за индивидуална и тимска работа;
• Со познавање од областа на компјутерско работење (MS Office)

 

Ви нудиме:

 

• Обука за продажба од ТОП професионалци и понатамошно усовршување;
• Можност за надпросечна заработувачка базирана на лични перформанси;
• Можност за понатамошна кариера во една од најпрофитабилните компании во Македонија.

 

Доколку сакаш да станеш дел од успешен продажен тим составен од професионалци, испрати твое CV на konkurs@zk.mk најдоцна до Петок 28-ми Април.