Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 30.04.2017
 

Оглас за вработување во Издавачки центар ТРИ

 
Оглас за вработување
Издавачки центар ТРИ има потреба од

ПРОДАВАЧ ВО КНИЖАРНИЦА
 
Потребни квалификации:
•    Завршено високо образование (книжевност ќе се смета за предност)
•    Пожелно е работно искуство на иста или слична позиција
•    Одлично познавање на работа со компјутер
•    Познавање на англиски јазик
 
Потребни способности и вештини:
•    Одлично познавање на книжевноста и издавачката сцена во Македонија
•    Одлични организациски способности
•    Вештини на продавање
•    Комуникативност, отвореност, љубезност
•    Способност за работа со клиенти
•    Високо ниво на професионалност
•    Подготвеност за работа во смени
 
Рок на огласот – 30.04.2017
Ги повикуваме заинтересираните кандидати да пратат CV на македонски и мотивациско писмо на:

kariera@kniga.mk

Ќе се земат предвид само апликантите што целосно ги исполнуваат наведените услови.

date-icon Активен до: 30.04.2017
 
Објавено на 21.04.2017 во категорија Вработување
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook