Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 13.10.2017
 

Стипендија за студирање во Вестминстер

 
уни
Фото: Youtube

Westminster International Scholarships are fully funded awards aimed at students from developing countries who wish to study a full-time Masters degree at the University. Citizens of developing and middle income countries can apply.

The scholarship covers full tuition fee waivers, accommodation, living expenses and flights to and from London.

Deadline: 13.10.2017
date-icon Активен до: 13.10.2017
 
Објавено на 20.06.2017 во категорија Стипендии
Подготвил: М.Д.
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Стипендии