Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 29.09.2017
 

Skoll MBA стипендии за бизнис училиштето „Said“

 
2

The Skoll MBA Scholarship is a competitive scholarship for incoming MBA students who pursue entrepreneurial solutions for urgent social and environmental challenges. The Scholarship provides funding and exclusive opportunities to meet with world-renowned entrepreneurs, thought-leaders and investors.

date-icon Активен до: 29.09.2017
 
Објавено на 18.07.2017 во категорија Стипендии
Тагови:
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Стипендии