Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 01.11.2017
 

Стипендии „Transform Together“ за Шефилд Халам универзитетот

 
2

Transform Together scholarships are open to international students and European Union (non-UK) students applying to a full-time undergraduate or postgraduate taught course at Sheffield Hallam University in the 2017/18 academic year.

date-icon Активен до: 01.11.2017
 
Објавено на 18.07.2017 во категорија Стипендии
Тагови:
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Стипендии