Што најмногу се читаше изминатава недела на Факултети.мк?

Што најмногу се читаше изминатава недела на Факултети.мк?

Подготвил: Тамара Гроздановски

Најчитаните информации од изминатава недела.

флорида

Разговор со Ангела Ангелеска, доктор по математика и почитуван професор на Универзитетот на Тампа во Флорида

Воспитајте паметно, културно и способно дете: еве како Евреите го постигнуваат тоа

Скопје блескаше!

Хакан Агар, спортски новинар од Турција: Семејство од Скопје бесплатно ме прими за Суперкупот иако не ме познаваше

Проф. д-р Светлана Кулеванова, декан на Фармацевтскиот факултет: Четири децении квалитет и ниту еден невработен фармацевт

Шеги што можат да ги сфатат само паметните

Запознајте ги Кристина и Симона, новите WIZZ амбасадори

Како Русите ја создале најдлабоката дупка на светот?

Како реагирал Стив Џобс на навреди

28-годишната милионерка заминува во пензија

Како светската елита се подготвува за „судниот ден“?