Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 19.01.2018
 

Целосно финансирани докторски стипендии на Универзитетот Ворвик во Британија

 
1

University of Warwick is one of the 50 top world research universities. Warwick has one of the largest postgraduate student’s communities from all over the world in United Kingdom.

Warwick provides Master’s students with an outstanding and research-intensive learning atmosphere. At Warwick, we offer 300 scholarships for PhD programs. This is to enable Doctoral students to carryout research and training opportunities with greater focus.

date-icon Активен до: 19.01.2018
 
Објавено на 21.08.2017 во категорија Стипендии
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Стипендии