Оглас за вработување во Р3 Инфомедиа... Отворени се 2 (две) работни места

Оглас за вработување во Р3 Инфомедиа... Отворени се 2 (две) работни местаР3 Инфомедиа, фирмата креатор на брендовите Златна книга и Маркетконект вработува 2 кандидати на позицијата: 

Веб администратор 


Опис на работни обврски и одговорности:

• Администрирање на веб страните на Златна Книга и МаркетКонект
• Менаџирање на нарачки преку интернет, oдговарање на телефонски повици
• Учество во подготовка на промотивни кампањи на социјални медиуми
• Креирање Newsletters
• Телефонска и е-mail комуникација со клиенти

Потребни квалификации и вештини:

• Најмалку 1 година работно искуство во администрација на веб страници, маркетинг на дигитални медиуми или слично;
• Познавање на HTML – основно ниво
• Познавање на Photoshop CC – основно ниво
• Познавање од областа на e-commerce и интернет маркетинг
• Пасија за онлајн маркетинг, нови технологии и трендови во веб светот;

Ви нудиме:

• Работа во динамична средина со можност за професионален развој и надоградба;
• Заработувачка базирана на квалификации, вештини и лични перформанси;
• Можност за кариера во една од најиновативните компании во Македонија.

Ако сакаш да станеш дел од тим составен од професионалци, испрати твое CV на konkurs@zk.mk со наслов: ‘МАРКЕТИНГ на дигитални медиуми’ најдоцна до понеделник 18-ти септември 2017.