Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 17.10.2017
 

Оглас за вработување во КаСис АД Скопје

 


КаСис АД Скопје е процесинг центар во Република Македонија за процесирање на трансакции со платежни картички, управување со АТМ и ПОС мрежа, е-трговија, персонализација на дебитни и кредитни платежни картички и неплатежни картички и сервиси на дежурен центар.


КаСис АД Скопје бара кандидат за работно место – СИСТЕМ АДМИНИСТРАТОР.

Ве покануваме да се приклучите кон тимот на КаСис АД Скопје.

Затоа треба да имате познавање и искуство во Windows и Linux OS, VMware виртуелизација, мрежна инфраструктура Cisco, Check Point, HP.

Вашата апликација, заедно со CV (професионална биографија) можете да ја доставите електронски на следната e-mail адреса: jadrankai@casys.com.mk до 27.10.2017 година.

Ќе бидат контактирани само апликантите во потесен избор.

КаСис ќе изврши избор во рок од 30 дена од завршување на рокот за пријавување на овој оглас.

Согласно Законот за заштита на лични податоци, по истекот на рокот за избор на кандидатот сите пристигнати биографии ќе бидат уништени.
date-icon Активен до: 17.10.2017
 
Објавено на 10.10.2017 во категорија Вработување
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Вработување