Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 19.10.2017
 

Практикантска работа во АрцелорМиттал

 


Стекнете со работно искуство во водечка и светка компанија за производство на челик!

Опис: АрцелорМиттал е светска водечка компанија за производство на челик, со претставништва во над 60 земји. Имаме отворена практикантска позиција за работа на проект во Одделот за поцинкување – Автономно одржување.

Наменето за: студенти и дипломци од Машински факултет (по можност смер Индустриско инжинерство и менаџмент), кои се одговорни и структурни во работата, се комуникативни, тимски ориентирани, сакаат предизвици и се насочени кон успех.

Работни задачи: праксата подразбира работа со полно работно време на дефинирање на оптимални работни параметри на одредена машина, дефинирање на плански активности за одржување на оптималните работни параметри, секојдневни проверки кои треба да ги извршуваат операторите и сл.

Придобивки:
• 3 месечна практикантска работа со ментор
• можност за вработување
• континуиран процес на учење и развој на вештини
• покриени трошоци за превоз и храна
• професионална работна атмосфера

Како да аплицирам?
Испратете го своето CV на HRIntern.Skopje@arcelormittal.com, со назнака „Апликација за пракса – автономно одржување“, најдоцна до 27 октомври 2017.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.
date-icon Активен до: 19.10.2017
 
Објавено на 12.10.2017 во категорија Пракса
 
 

Издвојуваме

Препорачани вести од Facebook