Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 15.11.2017
 

New Moment вработува експерт/специјалист за дигитални медиуми

 
Потребен ни е експерт/специјалист за дигитални медиуми:

Главни задачи и одговорности:
• Развивање на дигитални стратегии
• Онлајн медиско планирање, вклучително и програматик планирање
• SEO
• Медиско планирање и закуп на социјални мрежи

Од кандидатот/кандидатката се бараат познавања на следните вештини:
- Искуство со работа во програматик и SEO
- Microsoft Office Tools
- Одлично познавање на англиски јазик
- Аналитички вештини и способност за менаџирање на проекти
- Способност за динамична работа во кратки рокови
- Претходно искуство од областа на дигиталните медиуми и/или менаџирање од областа на дигиталниот маркетинг
Испратете ги вашите апликации на info@newmoment.mk

date-icon Активен до: 15.11.2017
 
Објавено на 03.11.2017 во категорија Вработување
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Вработување