Пракса за Човечки Ресурси

Пракса за Човечки Ресурси

axeltra
HR Internship Program

 

Axeltra го проширува својот тим со практикант во областа на човечки ресурси и регрутација!

 

Практикантската програма овозможува

 

- Тримесечна обука
- Простор за креативно размислување
- Инволвираност во секојдневните работни активности поврзани со планирање на човечки ресурси и регрутација

 

Како да аплицираш?

 

Доколку си студент или дипломиран на некој од општествените или техничките науки и покажуваш ентузијазам за кариерен развој во HR активности, поседуваш одлични комуникациски и организациски способности, испрати го твоето CV на jobs@axeltra.com со назнака HR Internship Program, најдоцна до 22 Ноември 2017.

 

Дознај повеќе за нас на www.axeltra.com