Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 31.12.2099
 

Повик за учество во проектот "Dive deeper into Social Enterpreneurship"

 

Еразмус +


"Dive Deeper into Social Entrepreneurship" is a capacity building project financed by the EU under the Erasmus + programme, Capacity building in the field of youth. The project will be implemented in period of 15 months and it will include partners coming from following countries: Macedonia, Bulgaria, Turkey, Greece, Romania, Portugal, Peru, South Africa and Costa Rica.  With filling this form you are applying for participation on the Training Course I that will take place in Krusevo, FYR Macedonia from 21st to 26th of January, 2018.


date-icon Активен до: 31.12.2099
 
Објавено на 11.01.2018 во категорија Стипендии
 
 

Издвојуваме

Препорачани вести од Facebook