Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
 

Факултети.мк во посета на Македонска Каменица и околината - предложете ни интересни приказни и ликови

 
Тимот на факултети.мк месецов ќе ја посети Македонска Каменица. Сакаме да дознаеме интересни приказни за образование, млади, занаетчии, наука, интересни хобија. По посетата на Кавадарци и Велес од каде се вративме со појасна слика за образованието во овие градови, нашата љубопитност не застанува.

Сѐ што мислите дека би било интересно за нашите читатели, слободно предложете ни го.

 
Објавено на 09.03.2018 во категорија Живот
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Живот