ПочетнаSkip Navigation LinksСтуденти Студентски домови „Томе Стефановски-Сениќ“ - Скопје

„Томе Стефановски-Сениќ“ - СкопјеСтудентскиот дом "Томе Стефановски" располага со xxx легла...

Локација на Студентскиот дом

Address

бул. „Александар Македонски“ бр. 22


Tel 
Fax  
02/3175-122     
02/3175-150    
 

Социјална мрежа 

Twitter

twitter thumb updates on Twitter

Facebook

facebook thumb updates on Facebook