Препорачани огласи

„Светот на Биби“ вработува лица за продажба

„Светот на Биби“ вработува лица за продажба

28.07.2019
Изложбено-продажен салон „Светот на Биби“, има потреба од продавачи.
Локација: Градски трговски центар - Скопје


Кандидатот потребно е да поседува:

- Поседување на вештини за продажба;
- Високи комуникативни способности
- Aмбициозност, динамичност и способност за тимска работа
- Претходно работно искуство во продажба на детски реквизити, играчки, облека, ќе се смета за предност
- Познавање на работа со компјутер и програма за продажба
- Познавањето на англиски јазик ќе се смета за предност;
- Позитивен став, тимски дух, желба за учење и постигнување успех


Работни обврски:

- Услужување на купувачите и продажба на детски реквизити, играчки, облека;
- Работа со документи поврзани со секојдневното функционирање на продажниот салон;
- Примена на стандардите за работа
- Грижа за имиџот на фирмата
- Ориентираност кон потреби на потрошувачи
- Градење и негување добри односи со потрошувачите
- Презентирање на нови производи и акции
- Примена на продажни вештини
- Евиденција на документи во малопродажба
-Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање на продажниот салон;

 
Што нудиме?

- Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим;
- Континуирана обука и можност за напредување;
- Можност за остварување на дополнителен продажен бонус и наградувања;
- Работа во смени, вкупно 40 часа неделно;

Испратете CV на job@fakulteti.mk
Наслов: Продавач

Останати Препорачани огласи