X
 05.01.2022 Интернационални огласи

Оглас за вработување млади лица без работно искуство во Светска банка

Програмата за млади професионалци на Светската банка е наменета за млади лица кои бараат работно искуство, а се неодамна дипломирани во областа на економијата, финансиите, образованието, јавното здравје, општествените науки, инженерството и други области.

На успешните кандидати ќе им бидат понудени договори за работа со времетраење од две години во Вашингтон. Кандидатите треба да имаат најмногу 28 години. 

Пријавувањето трае во текот на целата година. Повеќе информации може да најдете овде
Активен до:    31.12.2022

Издвојуваме

Интернационални огласи