X
 05.10.2021 Стипендии

Стипендија „Граѓани на светот“ за студирање во Канада

Стипендијата „Граѓани на светот“ е наменета за странски студенти кои поднеле нова апликација за прием за летото 2021 година, есента 2021 година или зимскиот семестар 2022 година.

Целта на оваа стипендија е да промовира академска извонредност.

ТУКА можете да најдете повеќе информации.

ТУКА можете да аплицирате.
Активен до:    31.12.2099

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии