X
 07.05.2021 Стипендии

Стипендии за магистерски студии на Универзитетот на Мелбурн

Универзитетот на Мелбурн доделува стипендии за домашни и странски студенти што сакаат да следат магистерски студии на универзитетот.

Се доделуваат околу 600 стипендии што целосно ја покриваат школарината и покриваат надомест за живот. Пријавувањето за стипендиите трае до 31 октомври.

Повеќе информации може да најдете овде
Активен до:    31.10.2021
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии