X
 11.03.2021 Стипендии

Конкурс за стипендирање додипломци од областа на ликовната уметност, кинематографија и филмска продукција, драмската уметност и музиката

Министерството за образование и наука за академската 2021/2022 година ќе додели стипендии за додипломски студии од прв циклус за кандидати примени на додипломски студии на реномираните универзитети во светот, согласно листата со реномирани универзитети во светот од областа на ликовната уметност, кинематографијата и филмската продукција, драмската уметност и музиката, објави МОН.

Повеќе информации можете да најдете на веб-страницата на МОН.
Активен до:    15.09.2021
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии