X
 12.07.2022 Стипендии

Стипендии за докторски студии во Сингапур

Меѓународната награда за дипломци во Сингапур е соработка помеѓу повеќе институции и универзитети во Сингапур со која се нудат стипендии за докторски студии во земјата.

Програмата нуди студии во областа на биомедицински науки, физика или инженерство. Стипендиите се нудат најмногу 4 години и покриваат трошоци за школарина, живот, патување и сместување.

Пријавувањето за стипендиите трае до 1 декември. Повеќе информации пронајдете овде
Активен до:    01.12.2022

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии