X
 16.02.2022 Стипендии

Стипендии за студирање во Нанџинг, Кина

Отворен е повик за стипендии за студирање на Универзитет во Нанџинг, Кина.

Повикот е наменет за сите странски студенти што студираат или планираат да се запишат на некоја од високообразовните институции во Нанџинг, без разлика дали станува збор за јазичен курс, додипломски, магистерски или докторски студии. Стипендијата покрива дел од трошоците за студии и сместување.

Повеќе информации може да најдете овде
Активен до:    31.12.2022
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии