X
 17.06.2020 Интернационални огласи

Програма за практикантство за комуникации и резултати на Обединетите нации 2020 година

Отворени се апликациите за Програма за практикантство за комуникации и резултати на Обединетите нации за 2020 година.

Позицијата се наоѓа во делот за известување за комуникации и резултати на седиштето на Канцеларијата за координација за развој на Обединетите нации во Њујорк.

ТУКА можете да најдете повеќе информации.

ТУКА можете да аплицирате.
Активен до:    31.05.2021
Тагови:

Издвојуваме

Интернационални огласи