X
 19.10.2021 Стипендии

Стипендии за последипломски студии во Тајван

Националниот универзитет за наука и технологија на Тајван доделува стипендии за магистерски и докторски програми кои започнуваат следната пролет.

Се доделуваат целосни и делумни стипендии, а целосната ги покрива трошоците за партиципација. Пријавувањето за стипендиите трае до 29 октомври.

Повеќе информации може да пронајдете овде.
Активен до:    29.10.2021

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии