X
 22.07.2021 Препорачани огласи

ОГЛАС за практична настава во ПроКредит Банка во Централна управа - Скопје

Потребни услови за аплицирање:
• Завршено средно образование или студенти на додипломски студии
• познавање на работа со компјутер (Microsoft Office)
• комуникативна личност со силни интерперсонални вештини, тимски играч, флексибилен

Практичната настава ќе биде со времетраење од 8 часа дневно во период од еден до три месеци. За практичната настава избраните кадидати ќе добијат паричен надоместок од 6000 - 9000 денари месечно.

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме испратетeго вашето CV на англиски јазик на mkd.Job@procredit-group.com со назнака “За практична настава” не подоцна од 31.07.2021 година.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.
Активен до:    29.07.2021

Издвојуваме

Препорачани огласи