X
 22.07.2021 Препорачани огласи

Оглас за вработување во Инвенио. Се бара: Инспектор за квалитет на завари - автомобилска индустрија

Инспектор за квалитет на завари – автомобилска индустрија

ИНВЕНИО ДООЕЛ е дел од меѓународна инженерска компанија со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во областа на инженерските услуги и услугите за развој и управување на кавлитетот, нашите специјалисти учествуваат во секој еден момент од создавањето на производот. Дејствуваме како во нашaтa фирма, така и на територијата на претпријатието на клиентот.

Во врска со плановите за проширување на компанијата, ние бараме мотивирани кандидати за работната позиција инспектор за визуелна проверка на квалитетот на заварите во автомобилската индустрија и визуелна проверка на производите од автомобилската индустрија на локација Скопје. Преднност имаат студентите од техничките факултети бидејќи ова претсавува можност за стекнување на практично искуство од автомобилската индустрија.

Обврски:
• Визуелна инспекција на квалитетот на заварите и други производи од автомобилската индустрија;
• Сортирање на производите на соодветни по спецификација и несоодветни производи;
• Обработка, доработка и поправка на производите по потреба;
• Подршка и работа во производство;
• Соодветно означување на готовите производи.

Услови:
• Вештини за тимска работа;
• Флексибилност и можност за работа во смени;
• Прецизност и посветеност во работата
• Почитување на работните инструкции и инструкциите предвидени за заштита при работа

Ние нудиме:
• Атрактивна исплата;
• Промотивни бонуси;
• Обука во разни области на автомобилската индустрија;
• Можност за напредoк.

Заинтересираните кандидати можат да ја достават својата биографија на следната е-маил адреса: office@invenio.mk.
Активен до:    29.07.2021

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани огласи