X
 22.10.2021 Стипендии

„ENS International Selection“ стипендија во Франција, 2021 година

Отворени се апликациите за „ENS International Selection“ стипендија за академската 2020/2021 година.

Целта на стипендијата се студенти со различни профили кои се 3 година на студии по математика и компјутерски науки или прва година магистерски студии од било која дисциплина.

Повеќе информации можете да најдете ТУКА.

Ако сакате да аплицирате, тоа можете да го направите ТУКА.
Активен до:    12.12.2021

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии