X
 27.07.2022 Интернационални огласи

Светски здравствен самит 2022 година во Берлин, Германија

Аплицирајте за Светскиот здравствен самит 2022 година во Берлин, Германија, од 16 до 18 октомври, коорганизиран од Светската здравствена организација.

Светскиот самит за здравство во 2022 година има цел да стимулира иновативни пристапи кон здравствените предизвици во светот; ја потврди позицијата на глобалното здравје како клучно политичко прашање, го поттикнува здравјето и благосостојбата на сите и ја зајакнува меѓународната размена на информации.

Повеќе информации можете да добиете ТУКА.

Ако сакате да аплицирате, тоа можете да го направите ТУКА.
Активен до:    15.10.2022
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Интернационални огласи