X
 28.04.2020 Стипендии

„Универзитетот на луѓето“ нуди додипломски и постдипломски бесплатни студии

„Универзитетот на луѓето“ е првиот непрофитен, акредитиран, бесплатен, онлјан американски универзитет што нуди додипломски и постдипломски студии. Универзитетот нуди сеопфатно учење преку интернет.ТУКА можете да се пријавите за студиите.
Активен до:    27.05.2021
Тагови:

Издвојуваме

Стипендии