X
 03.09.2021 Стипендии

Стипендии за нови студенти на додипломски студии на Универзитетот во Калгари

Универзитетот во Калгари, Канада, доделува стипендии за странски студенти кои сакаат да се запишат на студии на универзитетот.

Стипендиите се наменети за нови студенти на додипломски студии. Ќе бидат доделени две стипендии, а одбраните кандидати ќе добијат паричен надомест од 15.000 долари и може да се продолжи до четвртата година од студиите.

Пријавувањето трае до 1 декември. Официјалниот повик пронајдете го овде
Активен до:    01.12.2021

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии