X
 04.10.2022 Стипендии

Стипендии за студенти на Институтот „Доха“ во Катар 2023/2024

Отворени се апликациите за стипендии за Институтот „Доха“ во Катар. Програмата е создадена за поддршка на локалните и меѓународните студенти кои сакаат да се запишат во оваа институција.

ТУКА можете да добиете повеќе информации.

ТУКА можете да аплицирате.
Активен до:    20.01.2023
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии