X
 07.12.2021 Стипендии

„Гугл“ стипендија за жени во компјутерските науки за 2022/23 година

„Гугл“ стипендијата за жени во компјутерски науки е отворена за квалификувани студенти кои ги исполнуваат критериумите за подобност. Жените од Европа, Блискиот Исток и Африка заинтересирани за компјутерски науки се силно охрабрени да аплицираат.

ТУКА можете да дознаете повеќе информации.

ТУКА можете да аплицирате.
Активен до:    10.12.2021

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии