X
 10.03.2021 Стипендии

Стипендија за меѓународни студенти на Лаурентинскиот универзитет во Канада

Лаурентинскиот универзитет во Канада нуди неколку можности за меѓународните студенти, меѓу кои и стипендии за да ги привлече и поддржи најбистрите умови од светот.

ТУКА можете да добиете повеќе информации за самиот универзитет и за тоа како да аплицирате.
Активен до:    31.12.2099

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии