X
 10.05.2022 Стипендии

Стипендии од Универзитетот „Екс-Марсеј“ во Франција

Стипендиите ТИГЕР се наменети за студенти на магистерско ниво од страна на Универзитетот „Екс-Марсеј“ во Франција.

Стипендиите се наменети за странски студенти и се доделуваат во период од една година. Тие вклучуваат 10.000 евра за студирање и сместување за време на студиите.

Пријавувањето трае до 30 јуни. Повеќе информации може да најдете овде
Активен до:    30.06.2022
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии